Läslogg 3 Emil

Jag tycker boken har blivit bättre nu för att det har hänt en massa saker till exempel att maria försvann helt spårlöst en natt. John vaknade mitt i natten då han hörde att maria höll på att klä på sig. Han frågade vart hon skulle? Hon svarade att hon skulle gå och kissa på utedasset. Han sa okej och somnade om igen.

På morgonen vaknade han och till sin förskräckelse såg han att Maria var borta. Han hoppade på sin mamma och pappa och skrek att Maria var borta. Pappa hoppade upp ur sängen och frågade John var hon kunde va och sa att hon gick på dass mitt i natten. Pappa sprang ut och tittade medans så kom mamma upp ur sängen nyvaken och frågade vad som hade hänt och  John började berätta. Efter en stund kom pappa in igen och han sa att hon inte var där och att han inte såg några spår efter hon.

Dom ringde polisen och det kom genast två stycken det var dom två som hade varit här när John hittade liket. Alla satte sig vid köksbordet och poliserna börja fråga frågor om vart hon senast setts med mera. Poliserna sa att dom skulle göra vad dom kunde för att hitta henne och att dom skulle prata med hennes kille och fråga om han visste något om Maria. Dom sa även att om det fanns tillräckligt mycke frivilliga människor i byn att dom kanske kunde ordna en skallgångskedja för att leta hon i skogen.

Hade det hänt att min syster försvann så hade jag fått panik jag vet inte vad jag hade gjort

Jag har bara läst ¾  av boken så jag får se vad som händer sen när jag läser ut den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *